Re: VMA - MIC: Měřící mikrofon
Pridávam sa do zoznamu a záväzne objednávam 1ks.
Batériove napájanie.
Platba tiež ihned.
Diskusní fórum zastřešující výrobky VMAudio, SPaudio a CustomWorks
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
VMA + SPA + CW fórum » Akustika poslechových místností, akustické prvky, měření akustiky » VMA - MIC: Měřící mikrofon
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pridávam sa do zoznamu a záväzne objednávam 1ks.
Batériove napájanie.
Platba tiež ihned.
Prosím ťa. Ako to s týmto vyzerá? Bude sa niečo v blízkej budúcnosti robiť?
Vďaka za odpoveď.
Měl bych zájem o 1 kus, je léto, tak se ptám kdy by byl k dodání, díky.
Hlásim se jako zájemce o měřící mikrofon. Malý dotaz mistře Checu : je možné měřit pomocí arta, a konektor na externí zvukovou kartu jako tvoje"vrabčí hnízdo" ??
Měřil bych převážně SPL v autě.
""Platba na učet"",to je jané.
Bateriové napájení je super.
Naposledy upravil: Petr Bělina - DBL (2012-08-01 00:29:57)
Check, leto konci.
Jasne, doba je rychla, casu je malo. Ale mozes dat nejaky realny termin, aby sme sa vedeli zariadit, ci cakat alebo hladat nieco ine.
Vdaka
Petr Bělina - DBL: Ano měřit se dá mimo jiné i pomocí Arty a zmíněného přípravku. Já už to vrabčí hnízdo dávno zahodil a ubastlil to alespoň do krabičky včetně baterek.
maba: Mám ještě 14 dní času než mi začne nový semestr. Prioritu u mě mají ale reprobedny, takže reálný termín Ti bohužel nejsem schopen dát. Ledaže bych snad zničil svůj mikrofon pak bych se do toho pustil hned. Bohužel ti ani nejsem schopen poradit nějakou adekvátní náhradu. Kalibrace mikrofonu Megaton z Prodancu podle mě není provedena korektně, snad jedině mikrofon Dayton, který se dá pořídit z intertechnik.de .
"Ledaže bych snad zničil svůj mikrofon pak bych se do toho pustil hned". Takže chlapi, kdo jdete v nejbližší době k Checkovi na návštěvu?
tiez sa pripajam k zaujemcom, jeden by som zobral
Rád bych si jeden kus objednal, je to ještě možné ? Děkuji za odpověď.
Ahoj. Jak na tom jsme? Dodací doba dva roky mě přecejen nutí koukat jinam :-)
No, i to se stává, každopádně moc díky za rychlé info.
Vlákno o mikrofonech jsem přejmenoval na VMA - MIC a přesunul do sekce akustika.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.