Re: VMA-I µ
Pardon, SB Acoustics SB17NRXC35-8
Diskusní fórum zastřešující výrobky VMAudio, SPaudio a CustomWorks
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
ja to vypada s timto projektem? Jak bude resena ozvucnice, bude to jen obyc kvadr bez zaoblenych hran?
Diky
Ahoj, skříně mám slepené, musím zajet pro dýhu a odýhovat. Snad v lednu bude hotovo. Všechny hrany na přední desce budou zaoblené s poloměrem 25mm.
Hm, takze vyrobu budek bude asi lepsi sverit odbornikum
Jsem moc zvedavy na vysledny zvuk, i kdyz je mym favoritem II 3p.
Ahoj martine, chcem sa spytat, mam postaveny KIT1 od antonia. Je vobec mozne porovnavat KIT1 a VMA-I?
Rozmyslam nad ich stavbou, na stlpy definitivne nemam priestor. Zivit by ich mal sony STR-DE698, nic lepsie nemam.
Takze asi z toho nic nebude, az teraz som si vsimol, ze je to 6ohm.
Naposledy upravil: paulus33 (2012-01-12 21:38:16)
A to je problém? Myslím že aj to tvoje Sony to zvládne bez problémov.
bubuxin, sony je 8ohm, nebude v tom problem? Nie som odbornik, len si pamatam, ze pripojit 8ohm bednicky na 4ohm zosik je ok, ale opacne nie. Ci sa mylim?
Naposledy upravil: paulus33 (2012-01-13 16:55:06)
tiež sony ... 550espriťak a dufam že to bude ladiť
Prozatím jsem označil repro jako 6 Ohm, protože středobas má minimum impedance 6 Ohm. Bude ale záležet, jak udělám výhybku.
Podle mě nebude problém repro připojit na 8 Ohm zesilovač. Komerční reprosoustavy mají často divoká minima cca 4 Ohm a přesto se běžně používají jako 8 Ohm.
ahoj martine, tak ako to vyzerá s týmto projektom? Svojho času si písal, že "VMA-I 2p přehraje komerční dvoupásmo za 50 tis. Kč. Cena cca 5500Kč za měniče s výhybkou, rozměry cca 225x440x320 mm šxvxh"
Platia naďalej tieto tvrdenia. Myslím samozrejme kvalitu a výslednú cenu za pár?
Platí, ale výsledná cena není přesná, je to odhad. Dělám na tom, ale tohle 2p má menší prioritu - času je málo
ok, dík za info.
kedy ma byť hotovy tento projekt ?
ahoj, nezmenil si náhodou priority? Niečo nové?
ahoj Martine, japak to vypadá s těmahle bedýnkama?
Teď není bohužel na nové projekty čas, v létě se tomu budu věnovat.
Zdravim Checku,
bude tento projekt jeste realizovan, nebo byl uz definitivne odlozen "do supliku" ?
Mozna otazka trochu mimo, ale mohl by si doporucit dvoupasma podobnych kvalit a parametru z komerce, prip. od jinych dyi konstrukteru?
Diky
Teď není bohužel na nové projekty čas, v létě se tomu budu věnovat.
ahoj, ako to vyzerá s tvojim časom? Rozhodujem sa medzi vma-I dvojpásmom a vma-III. Robíš na niektorom z týchto projektov?
Ahoj,
projektů je hodně a na tato dvoupásma se dostane spíš později, nejdřív si musím dostavět ozvučnice, které mám připravené slepené v dílně (měniče na to mám připravené také). VMA-III budou určitě dřív a budou určitě kvalitnější.
K realizaci všech projektů dojde, jen je to potřeba dělat postupně.
Myslim ze niesom sam ale ako pokracuje projekt mal by som zaujem cakam na toto repro nakolko som chel VMAII 2p ale tam je slabe spodne pasmo
peterrrpn: last optimist
Upřímě VMA-I 2p jsou až někde dole v seznamu projektů, takže nejsem schopen zaručit termín, kdy budou hotové.
Zdarec checku,
jak to vypadá s tímto projektem? Myslíš, že bude letos realizován?