Téma: Rychlost fóra
Jak rychle vám běží fórum? Občas se mi nechce načíst, hlavně v noci. Žádný rychlík to není, ale co bych za tu zprostředkovanou reklamu chtěl.
Diskusní fórum zastřešující výrobky VMAudio, SPaudio a CustomWorks
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jak rychle vám běží fórum? Občas se mi nechce načíst, hlavně v noci. Žádný rychlík to není, ale co bych za tu zprostředkovanou reklamu chtěl.
tohle forum je excelentně nejpomalejší ze všech co znám. I klub majitelů vozů žiguli na Kamčatce a klub kokosových ořechů v jižní africe mají svá fora citelně rychlejší
Jo phpBB je na serverech webzdarma pomalý až nepoužitelný, zkusím přemigrovat na punbb, které by mělo být podstatně rychlejší. Případně se pak přesunu na placený hosting a novou doménu.
To budu muset ale vymyslet název - nějaké nápady?
Fórum jsem migroval tak nějak poloúspěšně na rychlejší stroj punbb. Bohužel ty nejdůležitější témata se mi nepodařilo přenést přímo, takže sem umístím zálohy v pdfku.
Každopádně dejte prosím vědět, jak se vám zdá rychlost nového stroje.
Rychlost fóra se po migraci rapidně zvýšila, řekl bych. Dobrá práce!
Zajímavé.Jako host jsem si vzpomněl na vytáčenou,po registraci není problém....
Stejně je to pořád pomalý. Přesídlím na jiný hosting, to už bych ale měl také vymyslet název domény.
Máte někdo nějaké nápady? Hlavně ale pokusy nepište do normálního vyhledávače, ale např do: http://www.domeny.as/index.php?o=g1
Co říkáte na vmaudio.cz?
Tak koupil jsem doménu a přesunul se na nový rychlý server. Snad už to pofičí rozumně.
Stejně budu rád, když mi dáte vědět, jak vám to šlape.
dnes to lítá jako střela,paráda s tim dělat!
Tak som regnuty, forum ide ako po masle
jo jo,už nějaký čas to testuju a šlape jako střela
Fórum jde pěkně dle mého názoru.
Pouzivam internet v mobilu-Vodafone. Mobil: Sony Ericsson j20 Hazl. Vse se rychle nacita.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.