Téma: Poslední dobou nejvíc poslouchám...
Za léta jsem nastřádal dost velkou sbírku hudby, která se ještě ke všemu několikrát zcela protočila v žánrech. Jako děcko jsem samozřejmě poslouchal poprock (úů dva a rem), pak přišel na řadu heavy/speed metal (Judas Priest, Blind Guardian ... Patti Smith), přes nácky Sabaton a Landu (některé kousky pěkné) jsem se dostal k folku, lehce i punku/ska (Nohavica, Clapton, Ska P) a dneska poslouchám všehochuť od ska (Ska P, Sto Zviřat), folk (Clapton), classic rock (Purplové, Dire Straits, Zeppelini), new age (Clannad, Ennya), klasiku (Brahms, Tchaikovsky) a nebo operu (Anna Netrebko). Občas prokládám alespoň trochu originálním novým rockem (Imodium), zatucám při Jacksonovy nebo zavzpomínám na metal vzdáleně přes Korpiklaani, Corvus Corax, Kreatora. Nějaké jazzové období jsem si užil taky, ale na tento druh hudby jsem se stal velmi záhy alergickým.
Poslední dobou si užívám Radůzu a Fleret. Jak vidíte - totální mišmaš, ale vesměs kvalitní nebo něčím zajímavá muzika. Od té doby, co jsem postavil slušné bedny, tak se záběr jenom zvětšuje - střídám dle nálady.
A co vy? Moje sbírka čítá na 25 000 písniček.