26

Re: VMA-I µ

Tak bohužel výškáč SB25STC mi nevyhovuje. Použiju nakonec Vifu DX25, kterou jsem si změřil, poslechnul a je dobrá. Co čert nechtěl, dokonce je i levnější.

27

držim palce

28

Martine musí tyhle bedny být fakt 8ohmové?

29

No VMA-I třípásma jsou 4 Ohmové, jestli budou 2p 4/8Ohmové zatím nevím. Středobas je psaný jako 8Ohm, ale já z toho pravděpodobně alespoň 6 Ohm udělám a zvýším tím o něco citlivost.

30

to bude dobře,už takhle vyrábíš žrouty a ještě k tomu je dělat 8mi ohmové,to abych měl doma gigawatty v zesikách :-)

31

Tak v dílně mám připravené desky na tohle dvoupásmo. Tenhle rok ho snad ještě postavím a odladím výhybku. Rozměry jsou finální 225x440x330 mm šxvxh. Jestli někdo už má tu původní o 10mm menší hloubku, tak to nevadí.
Desky, lepidlo, dýhu, lak, měniče i ostatní konstrukční materiál mám, tak už si jenom najít čas.

32

na koľko vidiš cenu za komplet bedničky ?

33

Prozatím mám stanovenou cenu za kompletně hotové, hrající VMA-I 2p na 17000Kč/pár.

34

a zvladne to aj jemnejši rock ? predsalen su to vätčšie regalovky

35

Já myslím, že to zvládne i tvrdší rock big_smile. Tohle bude basovat a bude basovat dost a kvalitně,. Samozřejmě v rámci mezí sedmipalce, desetipalec je zase někde jinde. Tahle bedna zvládne už docela dobře přednést kopák a majitele pokopat.

36

http://vmaudio.cz/clanky_pokracovani/vma_1/2p/2p_dilna_mini.jpg
Jedna fotka z dílny. Vyfrézované drážky pro lepený spoj.

37

už jsem si založil další porcelánové prasátko,tentokrát s nápisem VMA1 2p :-)

38

založim si aj ja

39

snad to pojde aj dosť nahlas big_smile

40

kammo122 napsal:

mam sony ta-f550es

Není špatnej,když se potuní. Už v originále to není úplný hnůj,když se mu věnuje nějaká ta péče,bude ti ke dvoupásmu stačit.

41

DJ_Rix
čo by si v ňom potunil  ?

42

http://vmaudio.cz/clanky_pokracovani/vma_1/2p/lepeni_check_mini.jpg
Fotka z lepení. Zítra mě čeká druhý kus.

43

tenhle prototyp bude dýhovaný nebo jen takhle bez kabátu?

44

Bude samozřejmě dýhovaný. Nejdřív to musím slepit (slepená už je i druhá), pak obrousit, odýhovat, obrousit, vyfrézovat, nalakovat, změřit, hrát, poslouchat, radovat se smile.

45

Já to mám obráceně. Nejdřív se raduju a brousím... a druhej den lakuju a poslouchám. :-D

46

jasný jasný úplně jasný :-)

47

aky basak použiješ ?

48

SB17

49

napiš komplet nazov lebo neviem čo to je ani google neni moc mudry
dik

50

jsi nepozorný,co znamená SB17 vím i já a to jsem elktronické vemeno,trochu si to tady pročti a budeš ihned ve vobrazu