Téma: VMAudio produktová řada

http://vmaudio.cz/download/vma_produktova_rada.png
VMAudio produktová řada. Údaje jsou platné u hotových produktů (tučně).

Pokud byste měl někdo nějaký nápad například na doplnění nějakých klíčových informací nebo vám nějaká reprosoustava chybí, tak zde je prostor pro řešení.

2

Re: VMAudio produktová řada

Možná blbá otázka, ale na ty jsem holt expert: kompletní stavebnice+ozvučnice znamená přesně co? Znamená to, že už mne nečeká žádná truhlařina, jen osadit a zapojit? Vím, že to bylo zmiňováno v jiných vláknech, ale možná by bylo lepší to tady ještě jednou shrnout...

Naposledy upravil: junglik (2012-01-10 13:22:37)

3

Jde o kompletní stavebnici plus hotovou ozvučnici, takže stačí jen osadit a zapojit.

4

Tak to jsou krásné ceny smile

5

martin, vma-I 2p, skontroluj rozmery, v inom vlákne máš opačne výšku a hĺbku.

6

Tam mám š x v x h tady š x h x v takže rozměry jsou přehozeny správně. Já vím, je to matoucí, budu se napříště držet standartu š x h x v.

7

- nechcem byt otravný, ale tu hore máš: 225x440x330 (šxhxv)
- a tu v príspevku č.20 máš: 225x440x320 mm šxvxh ( http://vmaudio.cz/punbb/viewtopic.php?id=23 )
a podľa fotky z dielni mi to vychádza tak, že 440mm je výška a 330mm hĺbka...

8

Nejsi otravný a máš hlavně pravdu. Sám jsem se zamotal.
Díky, opraveno.

9

Budu truhlářovi tento týden zadávat výrobu dalších skříní, takže pokud máte o něco zájem tak mi prosím napište.

10

Tento týden opět zadávám truhlářovi výrobu ozvučnic - je možné objednat cokoliv ze sortimentu VMA-I 3p, centr, VMA-II 3p, 2p, centr.

11

Příští týden budu zadávat další výrobu truhlářovi. Je možné objednat cokoliv z VMA-I 3p, VMA-I centr, VMA-II 3p, VMA-II 2p, VMA-II centr.

12

Martin mohol by si prosím uviesť v akej tolerancii sú uvedené frekvenčne rozsahy? (, ± 3 dB,  ± 6 dB... )

13

Pro VMA-I MK II je frekvenční rozsah 50 - 18 000 Hz ± 1 dB, 40 - 20 000 Hz ± 3 dB, na 27 Hz je -9 dB. Na basech dělám vřdycky pozvolný pokles. Můžu si to dovolit, protože je BR naladěný nízko a to se dobře spojí s místností. Nemám rád ostře naladěné dunící bassreflexy...

14

Připravil jsem pro vás malé videjko s vizualizací několika typů reprosoustav. Video lze stáhnout z linků níže, pro přehrání budete potřebovat VLC player nebo Media Player Classic.
http://webshare.cz/3r0A8r95EL-VMAudio_lineup.avi
http://www.uloz.to/x6u4i88/vmaudio-lineup-avi

15

Hm, zajimave smile Jednicky uz nemaji vyoseny stred a vysku? Bedny druhe z leva jsou nejaka zmensena verze "normalnich" jednicek?

16

Vycentrované měniče, větší zaoblení a navíc zaoblení zadních hran, další pokročilé úpravy měničů, ozvučnice i výhybky - Evoluce pokračuje.
Odlehčená Sport Leicht verze, přívětivější tvarem i provedením ozvučnice, optimalizované umístění měničů a součástky ve výhybce. U sportovních verzí aut si musíte připlatit, aby vám vyházeli nepotřebné koberečky a sedačky, u nás platíte méně za lepší reproduktory.

17

Tešíme, tešíme!

Určite tu čoskoro budú i technické parametre, namerané či aspoň simulované charakteristiky, cena a dostupnosť nových modelov, ano? :-)

18

Kuk, ceny už jsou venku.

19

Objavila sa tam i akási neohlásená novinka VMA-II starter.
Žeby stĺpové repro dvojpásmové?

20

Jo dvoupásmový sloupovky, nebo velký regály. Původně to měly být koaxy, ale ty se nepovedly dle očekávání, tak zkusím se širokopásmem jako výškáčem. No jsem sám zvědavý co z toho vzejde. Měla by to být takový ultralevná bedna namísto Tesla Monologů.

21

Už je to dlhá chvíľa, čo sú VMA-I SL, VMA-I 2way, VMA-I center, VMA-II center, VMA-III i VMA-V produkty "ve výrobě" a asi mnohí na ne čakajú a čakajú...

Navrhujem doplniť stĺpček očakávana dostupnosť - aspoň v kvartáloch roku.

22

Já se radši věnuji dokončování projektů. Jak vidno, už se něco povedlo dokončit a teď jsou na řadě VMA-I EVO.

23

Poslušně hlásím, že jsou nové VMA-I EVO  dokončené. Jde o třetí verzi EVO. Finál má polypropylenový střeďák od stejného výrobce a poslechovými testy doladěnou výhybku k mojí nejvyšší spokojenosti. Je to zase o kus dál než původní verze EVO s papírovým střeďákem. Už ani nemohu říct čím to přesně je, ale nové EVO mě neskutečně baví poslouchat.

24

Pokud budu brát VMA-I EVO za Kč 55.000,- jako prozatímní vrcholek tvého snažení, dají se peněžně součtem komponent pro výrobu vyjádřit další repro, které by byly zvukově slyšitelně lepší? Nebo je jediným smysluplným krokem až VMA-V?

25

Ve výrobě jsou aktuálně bedny s finální cenou 77 000 Kč smile.