Zkoušel, ale jen na na SPDIF. KS jsem zkoušel instalovat už dávno, ale zhazovalo mi to OS, tak jsem nainstaloval ASIO a WASAPI, které šlapou oba bez problémů a KS jsem od té doby neřešil, ještě to zkusím, až bude chvilka . Co se týká ASIO, WASAPI a DS (windows), tak na kvalitních nahrávkách u mě vyhrává ASIO. Někdy ale, zejména u starších nahrávek, si klidně pustím WASAPI, malinko totiž zvýrazňuje výšky. ASIO je ale nejčistější, nejpřesnější. DS je samozřejmě horší, méně přesnější než WASAPI i ASIO.
Ano analogový výstupy mi taky šumí, nebylo to nic, co by mi bránilo v testu DACů, tak jsem to přehlížel, nebylo to tak moc, bral sem to prostě jako rušení z počítače, ale kdybych to měl používat jako primární zdroj signálu, tak by mi to časem určitě vadilo, ještě to taky testnu a zaměřím se na to. Napadá mě zkusit jiný slot? Jo teď sem si vzpomněl, že i u ASIa jsem občas měl problémy s lupanci, stačilo na Julině zvýšit latency a bylo po problému, k tomu jsem ještě zvýšil prioritu procesu a od té doby je to v pořádku. Kdybys chtěl, abych něco konkrétního vyzkoušel, stačí říct.