1

Téma: Stránky VMAudio

Pozorujem sympatické zmeny na stránkach VMAudio.

Najprv nová hlavička resp. menu a dnes i favicon :-)

2

Re: Stránky VMAudio

Ono to bylo obráceně, nejdřív favicon, pak stránky. Prohlížeč ale favicon na dlouho ukládá do mezipaměti... Byl jsem zrovna nachcípaný (rýmička), nemohl jsem pořádně nic dělat, tak jsem se do toho pustil, původní design už mě také štval, tak se k tomu dlouho schylovalo.

3

Možno na hlavnej stránke prehodiť odkaz z ">>>pokračuj" na titulok článku.

4

Provedl jsem na webu opět několik vylepšení. Přidal jsem logo, firemní heslo, místo statických obrázků slidery, mailový kontaktní formulář, objednávkový formulář, rozdělil do samostatných článku VMA-II S, SUB a CENTER a přidal několik dalších fotek. Také jsem zařídil účet u FIO banky, takže už nyní odpadají otravné bankovní poplatky pro platby z a do zahraničí v EURO.
Jak se vám líbí tato změna?

Pokud vás napadne, co byste si na webu nebo fóru přáli nebo najdete někde chybu, tak mi neváhejte napsat.

5

Přidal jsem větší pozadí s fotkami reprosoustav. Zmáčkněte párkrát F5 a načte se. Snad se líbí.

6

Smazal jsem thread "Pojďme přesvědčit CustomWorks, ať vyvinou integrovaný koncák 2x50W". Němělo to smysl a tedy se omlouvám těm několika přispěvatelům, že jsem smazal i jejich příspěvky v tomto threadu.
Jinak nic mazat nebudu a nic jsem nikdy nemazal.

7

Vylepšil jsem opět lehoulince design, přidal políčko vyhledávání přes google a přidal propojení výběru povrchové úpravy a hotových beden/stavebnice s objednávkovým formulářem. Ještě tam chci dodat nad výběr přepínací obrázky, ale to mi ještě chvíli potrvá.

8

Přepínací obrázky v galerii výběru objednávky už jsou, ještě je musím správně oříznout a případně rozdělit pro každou reprosoustavu zvlášť.

9

Obrázky oříznuty. Postupně budu fotit lepší fotky, mám už konečně vlastní pořádný foťák a tak můžu blbnout.

Galerie obrázků běží konečně v pěkném lightboxu.

Také jsem optimalizoval web k výrazně rychlejšímu běhu.